Tambahan Serbuk Aset L-Carnitine Organik Tambahan

Tambahan Serbuk Aset L-Carnitine Organik Tambahan

Tambahan Organic Acetyl L-Carnitine Extra Powder merupakan bahan utama dalam proses metabolisme lemak, yang dapat mempromosikan penguraian oksidatif asid lemak menjadi mitokondria. Ia boleh dikatakan bahawa carnitine adalah pembawa untuk mengangkut asid lemak. Dalam senaman intensiti jangka panjang, karnitin meningkatkan kadar pengoksidaan lemak, mengurangkan penggunaan glikogen, dan juga menangguhkan keletihan.

Maklumat produk

Tambahan Organic Acetyl L-Carnitine Extra Powder merupakan bahan utama dalam proses metabolisme lemak, yang dapat mempromosikan penguraian oksidatif asid lemak menjadi mitokondria. Ia boleh dikatakan bahawa carnitine adalah pembawa untuk mengangkut asid lemak. Dalam senaman intensiti jangka panjang, karnitin meningkatkan kadar pengoksidaan lemak, mengurangkan penggunaan glikogen, dan juga menangguhkan keletihan. L-carnitine adalah koenzim penting dalam metabolisme lemak, yang mempromosikan penguraian oksidatif asid lemak ke dalam mitokondria. Sekiranya lemak tidak memasuki mitokondria, tidak kira bagaimana anda berolahraga atau cara pemakanan, anda tidak boleh memakan lemak.

Sebagai bahan utama dalam β-pengoksidaan asid lemak, L-carnitine dapat menghilangkan lemak berlebihan dan lain-lain residu asid lemak dalam badan untuk mengimbangi tenaga dalam sel-sel.

2Products Details.jpg

Nama produk: serbuk l-carnitine

Bahan aktif: L-karnitin

Spesifikasi: 98%

Rupa: Serbuk Putih

Butir-butir bungkusan: 1 Aluminmum Foil Bag / 25 Kgs Drum

Shelf Life: Dua tahun ketika disimpan dengan betul

Penyimpanan: Simpan di tempat yang sejuk dan kering. Sila jauhkan cahaya yang kuat

4Main Function.jpg

Metabolisme lemak adalah melalui skrin, skrin di luar adalah mitokondria, mitokondria boleh membakar lemak, menjadikannya tenaga yang digunakan oleh tubuh, tetapi sel lemak besar melewati halangan ini, jadi L-karnitin yang memainkan peranan porter! Pindahkan sel lemak besar sedikit ke luar, hantar ke mitokondria, dan biarkan ia membakar lemak! L-carnitine dirembeskan oleh tisu otot badan anda, jadi dalam proses bersenam, suplemen in vitro L-carnitine akan mempercepatkan prosesnya!

5Application.jpg

  1. Serbuk L-carnitine boleh digunakan dalam medan berat badan.

  2. Ia boleh digunakan dalam ubat yang difailkan

  3. Ia boleh digunakan dalam makanan tambahan kesihatan

6Why choose us.jpg

1. Bertumpu pada makanan tambahan selama 7 tahun

2. Peralatan lanjutan dan keupayaan pengeluaran muktamad

3.1000 + produk berkualiti tinggi

4.100% produk tulen dan semulajadi, tiada aditif

5.Kompetitif harga, berkualiti tinggi dan cepat menyampaikan

Sepasang:SR Kilang bekalan Tulen Asli Poke Root Extract Powder Seterusnya:Green Coffee Bean Extract Powder untuk Weight Loss

Siasatan