Anthocyanins dalam acai berry boleh mengurangkan risiko penyakit berkaitan umur

- Dec 04, 2017-

Anthocyanins dalam acai berry boleh mengurangkan risiko penyakit berkaitan umurPara penyelidik dari Universiti Reading dan Rohan Hampton Universiti percaya bahawa Brazil acai berry adalah kaya dengan anthocyanins, yang bermaksud bahawa buah-buahan ini boleh mengurangkan risiko penyakit berkaitan dengan usia.

Penyelidik menganggap bahawa hipotesis awal bahawa serat dan loji polyphenols dari Brazil acai berry prebiotics dan anti genotoxic memberi manfaat kepada probiotics di dalam usus.


Dalam acai berry mungkin mempunyai kesan probiotics, yang boleh digunakan sebagai probiotik dalam sistem pencernaan. Probiotics mencerna probiotics, yang akan memberi manfaat kesihatan kepada tuan rumah, seperti anti-radang, meningkatkan metabolisme dan meningkatkan kepuasan.

Anthocyanin

   

Dalam kajian ini, penyelidik diuji bagaimana polyphenols dalam Brazil acai berry melalui saluran penghadaman dan mengekalkan integriti melalui satu eksperimen dalam vitro.


Penyelidik panggang beri acai Brazil selepas menjadi beku, dan kemudian simulated sistem penghadaman dalam usus dengan Kaedah standard bagi simulasi sistem penghadaman manusia, untuk memerhati kegiatan bioketersediaan dan biologi yang berpotensi Brazil Berry polyphenols dalam saluran penghadaman.

Dalam proses ini, para penyelidik mendapati bahawa sejumlah menyumbang 49.8% daripada awal polyphenols telah tersedia. Satu kajian menunjukkan bahawa polyphenols di Brazil beri mungkin miskin semasa penghadaman, tetapi penting, mereka tidak akan benar-benar musnah, dan sebahagian besar sebatian ini boleh sampai ke usus besar secara berterusan.


Tetapi lebih banyak ujian terkawal Keratan diperlukan untuk lebih baik menentukan manfaat kesihatan anthocyanins, penyelidik mengatakan. Dalam kebelakangan ini, banyak kajian telah dijalankan untuk menilai sama ada sesetengah buah-buahan kaya anthocyanin berinteraksi dengan bakteria di dalam saluran usus, dan sama ada interaksi ini boleh membawa manfaat kesihatan untuk tubuh manusia.


Nama produk: Anthocyanins 25%

Spesifikasi: 25%

Serbuk penampilan: ungu

Sebahagian digunakan: penampilan: coklat kuning serbuk

Pakej: 1 beg kerajang aluminium / 25kgs drum


Xi'an SR Bio-Kejuruteraan Co, Ltd


Nama: Steven Zhao

E-mel:ZHAOYANWU1994@Outlook.com   

* Whatsapp: +86 15738896023

Skype: zhaoyanwu1994