Dihydromyricetin (DHM) --- Yang Mengeluarkan Minuman Minuman Dari Tubuh Jadi anda tidak mabuk

- Aug 03, 2017-

Dihydromyricetin (DHM) --- Yang Mengeluarkan Minuman Minuman Dari Tubuh Jadi anda tidak mabukDihydromyricetin (DHM) adalah herba Cina yang digunakan selama berabad-abad dalam Budaya Asia untuk mencegah gejala mabuk. Ia berfungsi dengan mengurangkan kesan alkohol pada reseptor GABA di otak dan dengan meningkatkan keupayaan hati anda untuk memproses alkohol, Kerana Hovenia Dulcis (Loji DHM diekstraksi dari) tumbuh secara eksklusif di negara-negara Asia. Mencari pembekal Amerika boleh menjadi sukar. Kebanyakan syarikat yang mengeluarkan DHM bukan sahaja terletak di China tetapi dimiliki oleh syarikat China.


Sebagai soal fakta. DHM diekstrak daripada Dua Tanaman.

1.Ampelopsis meliaefolia (Tangan. -Mazz.) WT Wang

2.Hovenia Dulcis


Dihydromyricetin (DHM)Saya fikir saya mempunyai nasib yang mendalam dengan pokok ini. Ketika saya mula-mula dipindahkan ke sekolah lain, saya sangat enggan. Ibu bapa saya membelikan buah ini untuk dimakan, dan setakat ini saya tidak dapat melupakan perasaan itu.


Kali kedua untuk melihat pokok ini, datuk saya membeli pokok di taman saya, setiap hari saya memberi dia air, membaja, menunggu untuk tumbuh perlahan-lahan, pokok itu tumbuh lebih besar dan lebih besar, saya mengkaji jalan lebih jauh dan lebih jauh, ia telah tidak melihat hasilnya. Kita perlu menyerah, satu hari, saya belajar, ibu saya memberitahu saya bahawa buah buah ini, beberapa kejayaan sentiasa lambat, tetapi ia kembali kepada anda benar-benar murah hati.


Kerana keluarga perlu membina sebuah rumah baru, pokok ini telah ditarik keluar, saya fikir saya masih tidak boleh melupakan falsafah hidup yang dibawa oleh pokok ini kepada saya.Baru-baru ini, apabila kami bercakap dengan pelanggan, kami bercakap tentang pokok ini. Saya gembira dapat membantu pelanggan mencari produk yang dia mahukan. Rasa semacam ini membuatkan saya teruja, dan jalan hidup tidak akan hilangXi'an SR Bio-Engineering Co., Ltd


Nama: Steven Zhao

E-mel: ZHAOYANWU1994@outlook.com

* Whatsapp: +86 15738896023

Skype: zhaoyanwu1994