Minuman minum - Serbuk ekstrak Moringa

- Jan 17, 2017-

Discovery Channel di Amerika Syarikat, "Panduan Perubatan Alternatif" siri laporan bahawa Moringa kaya dengan nutrien, digunakan secara meluas dalam memperbaiki pelbagai penyakit, dan hasilnya penting, saintis akan lebih banyak kayu sebagai penyelamat perubatan moden.


Cawangan Moringa dan daun yang cantik, bunga kuning putih, harum, biasanya sebagai pokok hiasan. Benih boleh diekstrak minyak untuk kegunaan perindustrian dan perindustrian. Daun muda dan buah lembut boleh dimakan, bunga dan kulit untuk tujuan perubatan.


Benih dan daun Moringa kaya dengan nutrien. Daun segar 100 gram kayu moringa tradisional India mempunyai kandungan vitamin E kira-kira 9 miligram dan kandungan daun kering sekitar 16.2 miligram. Menurut pengiraan, selama tiga sudu (sekitar 25 gram) daun kering kayu kering yang mengandungi 270% keperluan harian anak-anak memerlukan vitamin A, protein 42%, kalsium 125%, besi 70% dan vitamin C 22% Bagi wanita hamil dan penyusuan, daun dan buah Moringa juga boleh membantu mengekalkan kesihatan yang baik untuk diri mereka sendiri dan bayi atau bayi mereka, yang membekalkan sejumlah besar besi, protein, tembaga, sulfur dan vitamin B. Walau bagaimanapun, kerana Moringa sendiri mengandung alkaloid, tinggi tekanan darah, kencing manis dan wanita hamil, yang terbaik dinasihatkan oleh doktor selepas makan.


Daun Moringa, buah buah yang kaya dengan mineral, vitamin, 20 jenis asid amino, 46 jenis antioksidan, 36 jenis anti-radang dan mineral semulajadi. Setiap 100 gram Moringa mengandungi vitamin C adalah sitrus tujuh kali, besi adalah bayam 3 kali, vitamin A lobak merah 4 kali, kalsium susu 4 kali, kalium pisang 3 kali, protein yogurt.


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi saya

Lucy Lee

E-mel: xiansenran@163.com

WhatsApp: 0086-15091762980