Kilang bekalan 100% ekstrak semulajadi bayam

- Nov 15, 2016-


Herba tahunan atau dwitahunan yang kelima, bayam ekstrak bayam segar sebagai bahan mentah, selepas pembersihan tin, padu 6 tin boleh dipasang 2000 kg, 10 kali jumlah air mendidih ekstrak tiga kali, gabungan ekstrak, pekat penyejatan air, hinggalah yang terperinci graviti d = 1.10 ekstrak, semburan pengeringan, bayam ekstrak serbuk, kilang Crushing, shaker skrin melalui mesh 100, mencampurkan, pembungkusan, yang telah pun siap. Mengandungi sejumlah besar β-karotena dan besi, juga merupakan sumber vitamin B6, asid folik, besi dan kalium yang sangat baik.

Nama produk: bayam cabutan

Bahan aktif: β karotena dan besi

Bahagian yang digunakan: keseluruhan herba

Penampilan: warna kuning-hijau dengan serbuk

Spesifikasi: 10:1

Salah satu daripada anemia kekurangan besi besi-kaya boleh meningkatkan peranan, boleh membuat orang yang Mega, berkilat, supaya dihormati kerana keindahan untuk berkongsi. Daun bayam mengandungi kromium dan bahan insulin-seperti untuk, dan peranannya adalah sangat serupa dengan insulin, boleh membuat gula darah kekal stabil. Kaya dengan kandungan vitamin B supaya ia dapat mencegah cheilitis sudut, rabun malam dan kekurangan vitamin lain berlaku. Bayam mengandungi sejumlah besar antioksidan seperti vitamin E dan selenium, dengan anti-penuaan dan menggalakkan percambahan sel, kedua-dua untuk mengaktifkan fungsi otak, tetapi juga meningkatkan kecergasan muda, membantu mencegah penuaan otak dan mencegah penyakit Alzheimer.

Darah untuk menghentikan pendarahan, Lee lima organ-organ dalaman, melalui darah, membantu sistem penghadaman. Tanda-tanda tekanan darah tinggi, sakit kepala, pening, angin dan api merah mata, kencing manis, sembelit dan penyakit-penyakit lain.

SR bekalan kilang membekalkan 100% ekstrak semulajadi bayam

Berkaitan produk: ubi bit cabutan, ekstrak peria katak, ekstrak brokoli

Jika anda berminat dengan produk kami, sila hubungi kami sekarang!

Lucy Lee

E-mel:xiansenran@163.com

WhatsApp: +8615091762980