Penawar semula jadi yang telah ada di sekeliling kita tetapi pernah diabaikan

- Aug 09, 2018-

"Penawar semulajadi" yang telah ada di sekeliling kita tetapi pernah diabaikan


Apabila kita berada di sekolah rendah, kami Belajar mengenai klorofil, mengetahui bahawa klorofil yang terdapat dalam sel-sel daun tumbuh-tumbuhan hijau, tetapi tidak terdapat banyak kefahaman yang sebenar tentang klorofil.


Barley grass.png

Jika anda tidak tahu penggunaan klorofil, anda boleh merujuk kepada jus barli. Jus hijau mempunyai fungsi melaraskan fungsi gastrousus dan meningkatkan pelinciran usus kerana ia mengandungi klorofil. Ia meningkatkan jumlah sabit, melegakan tekanan mental dan meningkatkan kualiti tidur. Kesan-kesan yang tidak dijangka pada malformasi atau keradangan kronik, trauma dan lama ulser gastrik.


Klorofil yang dikenali sebagai "darah hijau" dan "penawar semulajadi" dan memainkan peranan penting dalam tubuh manusia. Klorofil mempunyai pelbagai fungsi seperti hematopoiesis, membekal vitamin dan anti-virus. Dengan kemajuan perubatan moden, orang terus menyedari bahawa klorofil mempunyai aktiviti biologi yang luar biasa dan boleh mengelakkan kanser dan usus.
Vegetable.png


Bagaimana untuk menambah klorofil?

Pakar pemakanan menyatakan bahawa klorofil dapat membantu membuang toksin dari racun serangga dan sisa-sisa dadah, dan boleh digabungkan dengan bahan-bahan radioaktif untuk membolehkan mereka. Klorofil juga boleh mengeluarkan bahan toksin yang terkumpul di dalam makanan ringan yang pelbagai seperti bahan pengawet, pigmen dan atau membersihkan darah. Tambahan pula, klorofil mempunyai kesan anti-radang dan anti-alahan. Kajian telah menunjukkan bahawa klorofil mempunyai peningkatan yang jelas dalam apa-apa akut atau kronik keradangan dan suppuration proses. Klorofil adalah baik untuk gigi pengukuhan, menghalang gusi berdarah dan pembaikan tisu gusi. Klorofil juga menyerap sinar ultraviolet dan mengurangkan penyakit-penyakit kulit yang disebabkan oleh sinar ultraviolet.


Xi'an SR Bio-Kejuruteraan Co, Ltd


Hubungi kami


Tel/Fax: +86 029 81701969

whatsAPP 图片.png+86 18309206616 +86 157 38896023

Laman web: www.plantextractsr.com

  E-mel: steven@plantextractssr.com