Produk penurunan berat badan semula jadi L-carnitine

- Nov 18, 2016-

Nama produk: serbuk l-carnitine

Bahan aktif: L-karnitin

Spesifikasi: 98%

Rupa: Serbuk Putih

CLA

1. Asid linoleik konjugat (CLA) yang diekstrak dari safflower, adalah satu siri asid linoleik ikatan rangkap, dengan penebaran radikal bebas, meningkatkan keupayaan antioksidan badan dan imuniti, menggalakkan pertumbuhan dan pembangunan, pengawalseliaan kolesterol darah dan trigliserida Lipid untuk mengelakkan aterosklerosis, mempromosikan penguraian oksidatif lemak dan menggalakkan sintesis protein manusia, badan manusia untuk melakukan pengawalan jinak yang komprehensif dan sebagainya.


2. Asid linoleik (CLA) meningkat dengan ketara meningkatkan miokardium myoglobin, kandungan mioglobin otot rangka. Kelelahan myoglobin untuk oksigen adalah enam kali lebih tinggi daripada hemoglobin. Sebagai peningkatan pesat dalam myoglobin, sangat meningkatkan penyimpanan sel badan manusia dan pengangkutan kapasiti oksigen, supaya latihan senaman yang lebih berkesan, tenaga manusia yang lebih banyak.


3. Conjugated linoleic acid (CLA) boleh meningkatkan daya tahan sel membran, mengelakkan hiperplasia kortikal vaskular, mengekalkan fungsi normal peredaran mikro organ, mengekalkan struktur dan fungsi sel normal, meningkatkan keupayaan saluran darah untuk berehat, berkesan mencegah hipoksia teruk Disebabkan oleh manusia organ-organ dan kerosakan otak, khususnya, secara signifikan menghalangi akibat hipoksia parah yang disebabkan oleh edema paru-paru dan limpa.


4. Mengikut paten asing, CLA secara berkesan dapat memainkan peranan "pembasmi saluran darah" dengan berkesan, dapat membuang saluran darah di sampah, regulasi kelikatan darah yang berkesan, untuk melegakan saluran darah, meningkatkan peredaran mikro, tekanan darah yang licin. Sesetengah pakar juga percaya bahawa, CLA dengan pengembangan dan kelonggaran otot licin vaskular, menghalang peranan pusat pergerakan darah, mengurangkan peredaran peredaran darah, tekanan darah, terutama tekanan darah diastolik yang menurun lebih ketara.


5, Fungsi pengawalseliaan imun: CLA akan meningkatkan tindak balas imun melalui cara-cara berikut: pengawalan faktor nekrosis tumor-alpha, sitokin (interleukin 1,4,6,8), prostaglandin atau oksida nitrogen, sementara mengurangkan tindak balas imun alergi.


6, Tingkatkan kualiti tulang.

SR bekalan Rugi berat badan Asli serbuk L-carnitine

Jika anda berminat dengan produk kami, sila hubungi saya sekarang!

Lucy Lee

E-mel: xiansenran@163.com

WhatsApp: +8615091762980