Ekstrak bendi

- Oct 31, 2016-

Bendi, dikenali sebagai "ginseng hijau", adalah herba Tahunan keluarga mallow, berasal dari Afrika dan di luar negara, kaya dengan glycoprotein pectin, susu polusaccharide, Arab gusi, flavonoid, karotenoid Va, Naib Canselor, Ve dan selenium, fosforus, ferrum, zink, magnesium dan lain-lain natrients.

Pengekstrakan bendi mempunyai pelbagai kesan seperti meningkatkan lelaki seks kapasiti, tonifying buah pinggang, membantu penghadaman, mengurangkan keletihan dan meningkatkan ketahanan fizikal, melegakan sembelit, penjagaan kulit dan barangan lain. Kami memilih buah-buahan bendi tender pangkalan jurang kita sendiri sebagai bahan mentah, mendapatkan ketulenan tinggi bendi perahan produk dengan mengeluarkan bahan lignified yang berserabut, air dan unsur-unsur bahan yang lain, melalui teknik enzim.

Memperkaya berkesan bahan-bahan aktif yang berfungsi dalam bendi pengekstrakan menjadikannya lebih sesuai untuk tonik cepat kepada mereka yang memerlukan, dan ia boleh digunakan untuk membangunkan produk penjagaan kesihatan yang efisien melalui proses selanjutnya.


SR bekalan berkualiti tinggi bendi cabutan, dialu-alukan untuk menghantar pertanyaan.

Hubungi kami!

Lucy Lee

E-mel:xiansenran@163.com

WhatsApp: +8615091762980