FUNGSI ZAITUN LEAF EXTRACT yang anda tidak tahu

- Feb 20, 2017-

FUNGSI ZAITUN LEAF EXTRACT yang anda tidak tahu


Ekstrak daun zaitun berasal dari daun tanaman zaitun, dan berbeza dari minyak zaitun; ekstrak daun mengandungi phenolics seperti oleuropein, dan kelihatan mempunyai kesan-kesan yang sangat perlindungan terhadap pengoksidaan LDL dan juga mungkin mendapat manfaat kesihatan kulit dan metabolisma glukosa.

Fungsi

1. broad-spectrum kesan anti-bakteria

Olivin mempunyai kesan yang mujarab terhadap mikroorganisma berjangkit dan malignan. Ia boleh menghentikan serangan seperti selsema dan lain-lain penyakit-penyakit virus, kulat, kulat dan yis serngan, jangkitan bakteria yang teruk dan kecil dan jangkitan parasit protozoan dan tidak hanya pencegahan. Kajian juga menunjukkan bahawa ekstrak hanya menyerang patogen dan tidak memudaratkan manusia bakteria usus, yang merupakan satu lagi kelebihan antibiotik yang transenden.

2. menguatkan sistem imun

Sesetengah pakar perubatan telah berjaya menggunakan ekstrak daun zaitun untuk rawatan penyakit-penyakit yang tidak dapat dijelaskan secara klinikal seperti Keletihan kronik Sindrom dan serat otot sakit. Ini mungkin hasil daripada rangsangan langsung kepada sistem imun.

3. antioksida, melindungi dengan kardiovaskular

Diet rantau Mediterranean terutamanya terdiri daripada buah-buahan, sayur-sayuran, bijirin dan minyak sayur-sayuran (terutamanya minyak zaitun), dan kejadian penyakit jantung koronari di rantau ini telah dikaitkan dengan ini. Antioksidan semulajadi yang terkandung dalam makanan ini boleh mencegah penyakit jantung koronari dengan mengurangkan aterosklerosis kardiovaskular, menghalang kaedah temubual, merendahkan tekanan darah, dan sebagainya.


Permohonan


1, ubat-ubatan untuk pembuatan ubat-ubatan baru untuk rawatan penyakit-penyakit yang disebabkan oleh virus, bakteria, ibu-ibu, protozoa, parasit dan hantu pocong, dan ubat-ubatan baru untuk rawatan selsema.


2, produk penjagaan kulit untuk produk penjagaan kulit boleh menggalakkan pertumbuhan semula protein kulit, kesan penuaan yang betul untuk mengeluarkan semula laluan yang licin dan halus, kulit yang muda dan fleksibel, secara semula jadi tahan pengoksidaan yang disebabkan oleh kemusnahan kulit, kerosakan UV yang lebih banyak, Berkesan mengekalkan kulit tender dan anjal.JIKA ANDA INGIN MENGETAHUI LEBIH LANJUT MENGENAI ARONIA MELANOCARPA

SILA HUBUNGI KAMI


Xi'an SR Bio-Kejuruteraan Co, Ltd


Nama: Lucy Lee

E-mel:xiansenran@163.com

WhatsApp: 0086-15091762980