SR Kilang Bekas Anggur 95% PCO Ekstrak Organik Bersistematik

- Oct 30, 2017-

SR Kilang Bekas Anggur 95% PCO Ekstrak Organik Bersistematik


Ekstrak biji anggur disediakan dari benih Vitis vinifera L.

Ekstrak yang mengandungi PCO bioflavonoid adalah antara antioksidan semulajadi yang paling kuat dan penyaring radikal bebas yang belum ditemui; sebanyak 50 kali lebih kuat seperti vitamin E, dan 20 kali lebih kuat seperti vitamin C.

Ekstrak biji anggur menghalang aktiviti Angiotensin-Converting Enzyme (ACE) serum dan mengurangkan tekanan darah sistolik.

Grape Seed extract

FUNGSI:

Radikal bebas adalah molekul khas yang mengurangkan potensi antioksidan dalam tubuh dan meningkatkan tekanan oksidatif. Pada manusia, tanda-tanda kerosakan oksidatif yang biasa dapat dilihat dalam tanda-tanda katarak biasa dan degenerasi makula. Ini juga boleh meningkatkan risiko untuk mendapatkan jangkitan kencing.

Mampu menyeberang penghalang darah otak untuk membantu melindungi tisu otak daripada pengoksidaan, membantu merangsang keradangan melalui perencatan enzim, menggalakkan peredaran sihat dan integriti kapilari, dan secara unik mampu membantu melindungi dan membina semula kolagen yang menyokong fleksibiliti kulit, sendi, arteri, & tisu lain


Xi'an SR Bio-Engineering Co., Ltd


Nama: Steven Zhao

E-mel: ZHAOYANWU1994@outlook.com

* Whatsapp: +86 15738896023

Skype: zhaoyanwu1994