Kajian Telah Menunjukkan Ekstrak Lada Boleh Mempromosikan Penggunaan Tenaga Rehat

- Aug 12, 2018-

Kajian Menunjukkan Bahawa Pepper Extract Bolehkah


Menggalakkan Penggunaan Tenaga Rehat


Baru-baru ini, kajian yang diterbitkan dalam jurnal Nutrition melaporkan bahawa ekstrak lada dapat meningkatkan penggunaan tenaga rehat (REE) sebanyak 6%. Kajian ini menggunakan ekstrak lada dari OmniActive Health Technologies.


Pepper extract.png


Penggunaan tenaga resting yang dipanggil merujuk kepada penggunaan tenaga badan selepas berpuasa lebih daripada 2 jam, dan berehat pada suhu yang sesuai selama 30 minit, terutamanya untuk mengekalkan fungsi normal sel-sel badan dan organ-organ dan keadaan kebangkitan badan manusia. Kajian telah membuktikan bahawa penggunaan tenaga berehat boleh mencakup 60% daripada penggunaan kalori harian manusia, menggalakkan penggunaan tenaga berehat, dan menyumbang kepada keseimbangan tenaga dan pengurusan berat badan.


Penyelidik mengatakan bahawa apabila orang menjadi lebih tua, selera makan orang akan berkurangan dan otot akan hilang, yang akan mengakibatkan pengurangan REE, jadi kawalan berat badan menjadi semakin sukar. Mengikut keputusan percubaan di atas, suplemen capsaicin dapat digunakan sebagai cara untuk mempromosikan REE tubuh manusia, membantu tubuh mengendalikan berat badan yang sihat.


Apa Untuk Membeli Ekstrak Lada?Xi'an SR Bio-Engineering Co., Ltd


hubungi Kami


Tel / Fax: +86 029 81701969

whatsAPP 图片.png +86 18309206616 +86 157 38896023

Laman web: www.plantextractsr.com

E-mel: steven@plantextractssr.com