Kajian: Minum Berlebihan Pada Lelaki Menyebabkan Tekanan Darah Tinggi dan Kolesterol

- Aug 10, 2018-

Kajian: Pengambilan Minum Berlebihan Pada Lelaki


Tekanan Darah Tinggi dan KolesterolMenurut majalah kesihatan Perancis "Top Santé", minum berlebihan dapat menyebabkan tekanan darah dan kadar kolesterol pada lelaki muda dan pertengahan umur untuk meningkatkan risiko penyakit jantung.


Drink more .png

Apa yang TERBAIK?Penyelidikan terkini yang diterbitkan dalam Jurnal Persatuan Jantung Amerika menunjukkan bahawa lelaki yang minum atau sama dengan 5 cawan sehari mempunyai tekanan darah tinggi dan kolesterol berbanding mereka yang tidak.


Kajian mendapati bahawa minum berlebihan tidak menyebabkan peningkatan tekanan darah pada wanita, tetapi ia boleh menyebabkan peningkatan tekanan darah pada lelaki. Tekanan darah normal lelaki adalah dari 90-120 mm Hg, manakala lelaki yang minum lebih daripada 12 kali setahun mempunyai tekanan darah 121.8 mm Hg.


Apa yang Boleh Kita Lakukan Untuk Ini?

护肝片.png

护肝片作用.pngApakah Perniagaan Anda?


Xi'an SR Bio-Engineering Co, Ltd ditubuhkan pada tahun 2009, beribu pejabat di Zon berteknologi tinggi, Xi'an, Shaanxi, adalah syarikat teknologi tinggi kebangsaan, salah satu daripada 10 pembekal premium industri China Extract Plant, satu daripada 8 perusahaan "Perindustrian Perindustrian Ekstrak Tumbuhan Cina", disahkan oleh QC, dan pembina standard industri Ekstrak tumbuhan.


Xi'an SR Bio-Engineering Co., Ltd


hubungi Kami


Tel / Fax: +86 029 81701969

whatsAPP 图片.png +86 18309206616 +86 157 38896023

Laman web: www.plantextractsr.com

E-mel: steven@plantextractssr.com