Kajian mendapati bahawa suplemen astaxanthin boleh mengurangkan tanda tekanan oksidatif pada kulit muka

- Dec 04, 2017-

Kajian mendapati bahawa suplemen astaxanthin boleh mengurangkan tanda tekanan oksidatif pada kulit muka


astaxanthin.png

Baru-baru ini yang diterbitkan dalam Jurnal Penyelidikan Nutrisi, kajian yang dijalankan oleh Lycotec, UK dan Saratov State Medical University di Rusia mendapati bahawa pengambilan harian 4 mg suplemen astaxanthin selama 4 minggu menghasilkan Mengurangkan tanda tekanan oksidatif lebih dari 20% .


Kajian itu juga mendapati bahawa suplemen astaxanthin dapat mengurangkan keratinocyte penumpahan pada lapisan luar kulit dan jumlah bakteria pada kulit.


Dua minggu selepas suplemen, malondialdehid (MDA), penanda stres oksidatif dalam darah, menurun sebanyak 11% dan menurun sebanyak 22% selepas empat minggu. Di samping itu, pengesanan dan analisis menunjukkan bahawa terdapat pengurangan yang stabil dan ketara dalam bilangan penumpahan keratinosit dan mikro organisma kulit, dan kesan ke atas peserta gemuk lebih ketara.


Syarikat ini terletak di:


Para penyelidik mengatakan bahawa pengambilan astaxanthin hanya empat minggu dapat meningkatkan penampilan kulit wajah dengan ketara dan mengurangkan permukaan sisa komposisi kulit, yang menunjukkan bahawa astaxanthin dapat memperbaiki kulit secara efektif sebagai faktor pemakanan untuk mencegah penuaan kulit untuk mencari Cara Baru.

Kajian juga menunjukkan bahawa orang yang berlebihan berat badan dan gemuk mungkin mendapat manfaat daripada tambahan suplemen astaxanthin.


Nama produk: astaxanthin

Spesifikasi: 1% -5%

Rupa: Serbuk Merah

Pakej: 1 kg 2kgs 5kgs aluminium foil bag / 25kgs drum


Xi'an SR Bio-Engineering Co., Ltd


Nama: Steven Zhao

E-mel: ZHAOYANWU1994@outlook.com

* Whatsapp: +86 15738896023

Skype: zhaoyanwu1994