Apa rahsia tersembunyi di Kombucha di seluruh Hollywood | Kebajikan

- Aug 30, 2018-

Apa Rahsia kecil Tersembunyi di Kombucha


Sepanjang Hollywood | Kebajikan
Dalam dua tahun terakhir, minuman KOMBUCHA telah meletup di Amerika Utara. Pasaraya dan restoran telah diduduki olehnya. Kelompok kecergasan dan vegetarian telah mengambilnya sebagai keperluan harian, malah menembak bintang Hollywood. Boleh melihatnya ... Minuman pop popular ini dipanggil Kombucha (Teh Ragi Teh Hitam, juga dikenali sebagai Kombucha).Kombucha ini bukan teh biasa, tetapi ragi aktif biologi yang diternak dengan budaya aktif. Ia adalah minuman semulajadi yang diperoleh dengan menambah gula dan ragi teh hitam kepada teh hitam.


Proses pembuatan bir dan bir mempunyai kesan yang sama. Selepas 7-30 hari penapaian, Kombucha akan menghasilkan jumlah alkohol, yang masam dan manis, dan mempunyai rasa minuman berkarbonat, sama seperti koktel. .


Walau bagaimanapun, antara minuman Kombucha yang popular di Amerika Utara, walaupun kandungan alkohol tertinggi, hanya 65 kalori, tidak hairanlah ia akan dicari oleh orang kecergasan.▲ Kombucha juga boleh mencampur dan memadankan pelbagai buah-buahan, minuman dan minuman untuk menghasilkan rasa yang berbeza.

Walaupun populariti minuman Eropah dan Amerika yang popular ini tidak tinggi di China, orang Cina telah lama mula meminum Kombucha.

Asal-usul Kombucha dapat dikesan kembali pada ribuan tahun, dan Dinasti Qin seawal 221 AD mempunyai rekod mengenainya. Orang-orang Dinasti Qin memanggilnya "teh abadi", dan kemudian "teh abadi" dibawa ke Eropah Timur oleh orang-orang Rusia, dan semakin banyak orang di seluruh dunia mula meminumnya.


Bagaimana panasnya Kombucha, iaitu teh dan wain dan minuman asid laktik? Lihat rentetan bintang Hollywood.▲ Lady GaGa▲ Kim Kardashian▲ Orlando BloomDi mana untuk membeli serbuk Kombucha mentah?


Xi'an SR Bio-Engineering Co., Ltd


hubungi Kami


Tel / Fax: +86 029 81701969

whatsAPP 图片.png +86 18309206616 +86 157 38896023

Laman web: www.plantextractsr.com

E-mel: steven@plantextractssr.com