Mengapa buah-buahan misteri misteri?

- Dec 14, 2016-

Adakah anda tahu prinsip rasa masam buah misteri?

Para saintis experimentally dianalisis bahawa buah-buahan misteri mengandungi variasi rasa protein, juga dikenali sebagai buah-buahan misteri, protein itu sendiri adalah tidak manis, ia tidak boleh menukar makanan sendiri yang masam, tetapi ia boleh tongue reseptor pada citarasa, sekali gus berubah rasa. Apabila buah-buahan yang misteri selepas pengambilan, buah-buahan misteri akan diedarkan lidah pada sel-sel bud rasa, persekitaran neutral pH, buah-buahan yang penuh misteri pada rasa manis daripada kawasan yang tidak menerima bahagian-bahagian manis pengikat, jadi dalam misteri buah-buahan bukanlah rasa manis; Apabila pengambilan makanan berasid, kerana kehadiran asid, rasa struktur membran lidah akan berubah, Bilakah penerima manis akan diterima di manis menerima tapak, rasa manis output. Buah-buahan misteri mengandungi peranan protein adalah tidak kekal perubahan, sekurang-kurangnya setengah jam, sehingga dua jam, selepas masa ini akan menjadi tidak sah, Jadi biarlah buah-buahan yang misteri untuk memainkan peranan rasa masam, perlu makan makanan berasid kira-kira setengah jam sebelum dimakan.

miracle fruit


Adakah anda tahu kesan daripada buah-buahan misteri?

Kerana buah-buahan mengandungi glycoprotein yang khas, boleh menjadi buah-buahan keasidan yang tinggi ke dalam madu manis seperti Yulu. Biasanya makan buah-buahan yang telah dimasak atau pekat tablet dengan penyelarasan gula darah yang tinggi, tekanan darah tinggi, lipid darah yang tinggi, gout, asid urik, sakit kepala, kesan penstabilan kesan nilai biasa. Jus buah-buahan yang digunakan untuk gigitan nyamuk boleh anti-radang bengkak. Benih boleh angina, sakit tekak, buasir dan sebagainya. Daun teh atau memasak boleh menyesuaikan gula darah yang tinggi, tekanan darah tinggi, melindungi jantung, Kecantikan yang nipis, detoksifikasi julap, mengawal asid urik, mengurangkan Sindrom sakit, dan anti mabuk.

Berapa banyak Adakah anda tahu mengenai ekstrak buah-buahan misteri?

Pengekstrakan dan penggunaan ekstrak dari daun dan daun-daun pokok buah-buahan misteri. Menambah penyelesaian etanol, refluxing dan meraih selama 2 hingga 5 jam, penapisan, supernatant seperti distilling di dalam supernatant dan pengeringan untuk mendapatkan Cucian dalam ekstrak mentah dedaun dan membubarkan di dalam air, dan kemudian melayan dengan yang damar penjerapan macroporous, dan kemudian dan ekstrak pekat dalam vakum dan freeze-dried untuk mendapatkan ekstrak ditapis. Ekstrak diperolehi terkandung 66.5% daripada jumlah phenol dan 84.1% dari jumlah phenol dalam ekstrak cawangan.

Bagi dalam DPPH · keupayaan Scavenging glutathione 7.9 dan 7.8 masa; Kapasiti penyerapan radikal oksigen glutathione 7.0 dan 6.2 masa; mempunyai aktiviti pembantut baik xanthine oxidase; boleh digunakan untuk menyediakan antioksidan, anti-Gout ubat dan produk kesihatan.


Jika anda berminat dengan produk kami, sila hubungi saya.

Lucy Lee

E-mel:xiansenran@163.com

WhatsApp: +8615091762980