Eucommia Daun Ekstrak Untuk Mencegah Daging Kuning

- Apr 07, 2017-

Eucommia Daun Ekstrak Untuk Mencegah

Flesh Yellow


Pasaran sering mempunyai tindak balas pelanggan, penyembelihan babi setelah fenomena daging kuning, baik: penyembelihan daging babi subkutaneus berwarna kuning. Produk-produk daging babi ini bukan sahaja menjejaskan jualan, tetapi juga tidak boleh dimakan. Untuk industri babi bukanlah kerugian kecil. Mengurangkan daging babi kuning adalah masalah kecil, terdapat kajian mendapati penggunaan ekstrak makanan tambahan hijau herba dapat menyelesaikan masalah ini. Berikut ini adalah sama dengan "

杜仲叶.jpg

Pertama, sebab pengeluaran daging kuning:

Suhu tinggi dan kelembapan yang tinggi di bawah syarat pengoksidaan umpan, cendawan;
Gunakan terlalu banyak kandungan asid lemak tepu yang tidak tepu, seperti makanan ikan, minyak ikan. September 20-16 September 20 perjalanan ke Vietnam, beberapa syarikat veto daging kuning, sebabnya;
Makanan vitamin E dan antioksidan lain tidak mencukupi;
Penggunaan makanan pigmen, termasuk minyak sisa (kandungan pigmen tinggi);
Penyakit: itulah jaundis, boleh dibahagikan kepada penyakit kuning, obstruktif dan hemolitik.
Babi menderita trypanosomiasis, coccidiosis atau leptospirosis, kerana sejumlah besar hemolisis dalam badan, keracunan dan jangkitan sistemik, halangan hempedu hempedu, sehingga sejumlah besar bilirubin ke dalam darah, tisu badan yang dicelup merah, Menyebabkan daging penderita kuning. Bahawa semua penyakit yang boleh menyebabkan penyakit kuning daging babi mungkin menyebabkan daging kuning;
Dadah: penggunaan sulfonamides terlalu lama, tidak ada tempoh pengeluaran yang mencukupi, mungkin juga menyebabkan daging kuning.
Kedua, pengenalan daging kuning:
Daging kuning: hanya pewarna kuning lemak, sedikit bau amis, tisu lain, organ tidak kuning atau kuning pewarna tidak jelas. Hati, pundi hempedu, buah pinggang dan lain-lain luka visceral. Mayat dengan lanjutan masa kuning secara beransur-ansur berkurangan atau hilang.
Daging jaundice: bukan sahaja pewarna kuning lemak, dan membran mukus, sclera, konjunktiva, serosa, dinding vaskular, tendon, kulit, cecair sendi, cecair tisu adalah kuning, dan juga organ-organ sebenar adalah kuning. Hati, pundi hempedu, buah pinggang dan lain-lain luka visceral. Mayat dengan lanjutan masa untuk kekal kuning dan lebih kuning lagi.
Leptospirosis yang disebabkan oleh penyakit kuning, terutamanya kulit, tisu subkutaneus, serosa, mukosa mempunyai darjah pewarna kuning yang berbeza, disertai dengan pendarahan, pembesaran hati, kesesakan kesesakan coklat, pundi hempedu.
Oleh penyakit kuning, sulfamat yang disebabkan oleh daging kuning tidak boleh dimakan.
Kawalan daging lemak kuning:
Aditif makanan hijau, Eucommia ulmoides daun ekstrak perisai tenaga AS Du Zhong Su, yang mengandungi asid chlorogenic, Eucommia flavonoids, polisakarida aktif. Ia mempunyai fungsi membuang antioksidan radikal bebas, mengawal daging kuning dan meningkatkan prestasi penyembelihan dan meningkatkan kualiti karkas. Penggunaan Eucommia ulmoides ekstrak daun bukan sahaja lebih halus daging, segar, dan daging dan nisbah daging adalah lebih tinggi. Boleh digambarkan sebagai pelbagai tujuan.


Xi'an SR Bio-Engineering Co., LtdNama: Steven Zhao

E-mel: ZHAOYANWU1994@outlook.com

* Whatsapp: 0086-1-573-889-6023