Salah satu Buah Yang Paling Popular - Buah Kiwi

- Nov 07, 2016-

Salah satu buah yang paling popular - buah Kiwi


1, Pencegahan kanser, buah kiwi telah terbukti mengandungi komponen anti-mutasi glutathione, yang kondusif untuk menghalang mutasi gen kanser.


2, pemutihan, kecacatan, sebagai tambahan kepada jerawat, detoksifikasi anti-penuaan, kandungan purata 500g kiwi merah vitamin C sehingga 95.7 mg, yang dikenali sebagai raja buah-buahan. Vitamin C dan vitamin E boleh menjadi kulit yang cantik, anti-pengoksidaan, pemutihan berkesan, menghapuskan bintik-bintik dan jerawat dan meningkatkan keupayaan anti-penuaan kulit.


3, kecergasan pelangsingan, kandungan gula buah kiwi adalah rendah, merupakan buah yang paling berkhasiat dan komprehensif. Orang boleh dari kiwi, melon, betik, kalori unit buah limau mendapatkan pemakanan yang paling seimbang.


4, Rawatan ulser mulut, pulpa buah kiwi kaya dengan VC dan unsur jejak VB dalam pencegahan ulser mulut mempunyai kesan semula jadi.


5, pencegahan dan rawatan, pencegahan sembelit, pencegahan dan rawatan kanser kolon dan aterosklerosis, buah kiwi merah mengandungi lebih banyak serat makanan dan oligosakarida, enzim proteolitik. Boleh dengan cepat mengeluarkan pengumpulan metabolit yang berbahaya dalam tubuh, pencegahan, pencegahan sembelit, pencegahan dan rawatan kanser kolon dan aterosklerosis.


6, Pencegahan kemurungan, buah kiwi mengandungi inositol, inositol adalah pendahulunya sistem utusan intraselular kedua. Pencegahan kemurungan adalah berkesan.


7, Untuk mencegah penyakit mata (katarak), semakin banyak orang dewasa yang menderita katarak, unsur-unsur kimia tumbuhan kiwi yang kaya dengan lutein, lutein boleh didepositkan pada retina manusia.


8, Rawatan kehilangan selera makan, senak.


9, Rawatan penyakit dalaman dan luaran, ginekologi, tetapi juga boleh digunakan untuk kesihatan dan anti-penuaan, seperti dedikasi kepada perpustakaan perubatan semulajadi manusia, ulama Cina yang terkenal Profesor Fei Xiaotong telah meminta pembangunan kiwifruit sumber untuk Sumbangan kesihatan rakyat.


10, Pencegahan penyakit kardiovaskular.


Jika anda berminat dengan produk kami, sila hubungi saya.

Lucy Lee

E-mel: xiansenran@163.com

WhatsApp: +8615091762980