Kesan farmakologi Antler

- Nov 11, 2016-

Kesan farmakologi antler


(A) kesan ke atas sistem saraf

Velvetcan meningkatkan ketegangan saraf parasimpatetik akhiran, menggalakkan pemulihan sistem saraf dan meningkatkan saraf, fungsi sistem otot, manakala saraf bersimpati juga teruja.

(B) kesan ke atas sistem kardiovaskular

Ofvelvet dos yang besar boleh mengurangkan tekanan darah, supaya amplitud pengecutan jantung yang lebih kecil, jantung kadar, vasodilation persisian s-VHS. Sederhana dos boleh menyebabkan peningkatan ketara dalam penguncupan jantung, pengecutan amplitud peningkatan kadar jantung, supaya output jantung meningkat; baldu terutamanya pada keletihan di hati adalah amat penting.

(C) kesan ke atas fungsi seksual

Baldu extractcan meningkatkan kepekatan testosterone plasma, tetapi juga kepada kepekatan hormon luteinizing (LH). Oleh itu, disfungsi seksual remaja pilose antler, kuat usia atrofi prostat rawatan yang berkesan; Rawatan kesan gangguan menopaus wanita yang baik.

(D) peranan kuat antler

Baldu antler mempunyai kesan anti-keletihan yang kuat, boleh meningkatkan toleransi sejuk, mempercepatkan penyembuhan luka dan merangsang fungsi adrenal cortex. Oleh itu, antler adalah ubat tonik tradisional, bagi buah pinggang kuat, Yiyang.

(E) kesan komposisi darah

Baldu boleh meningkatkan Sabit di dalam darah, jadi untuk sebilangan besar berdarah dan berjangkit peringkat akhir pesakit, terutama bagi merawat pesakit-pesakit tua adalah amat berkesan.

(Vi) mempunyai kesan seperti hormon seks.

Haiwan ujikaji yang mengesahkan bahawa penggunaan baldu rasa penyuntikan subcutaneous, beberapa hari kemudian melihat prostat, seminal vesicle berat badan meningkat.

(7) ia boleh menjadi teruja dalam vitro usus dan rahim, meningkatkan fungsi buah pinggang dan diuretik.


Berkaitan dengan ekstrak produk: Ginseng, Epimedium ekstrak daging Tiram.

Hubungi kami sekarang!

Lucy Lee

Email:xiansenran@163.com

WhatsApp: +8615091762980