Serbuk Serbuk Pine - Bahan Baku Kosmetik Anda Boleh Makan

- Oct 24, 2016-

Serbuk polimer pasu - bahan-bahan mentah kosmetik yang boleh dimakan

Pollen pasir tidak hanya mempunyai fungsi fisiologi yang unik, tetapi juga menggalakkan metabolisme sel kulit, menunda penuaan sel kulit, meningkatkan keanjalan kulit, kesan khusus binaraga kulit putih dan kemerah-merahan, yang dikenal sebagai "kosmetik makan".


Pollen pasir kaya dengan kedua-duanya boleh diserap secara langsung oleh sel-sel kulit asid amino, tetapi juga mengandungi semua sel-sel kulit yang diperlukan untuk vitamin semulajadi dan pelbagai enzim, yang menyediakan dasar untuk kecantikan yang komprehensif. Terutama debunga pain dalam vitamin C, vitamin E dan B dalam penyelarasan dengan peranan, untuk mengaktifkan sel-sel, supaya nilai SOD badan dikekalkan pada paras yang tinggi, yang dapat menghapuskan radikal bebas lebih baik, menghalang pengeluaran melasma, Hu Dieban Way untuk menghilangkan kulit melanin, membuat kulit putih dan cantik. Pada masa yang sama, penggunaan jangka panjang serbuk polar purba untuk mengawal kesan gatal kulit tua adalah penting.


Di samping itu, debunga pain untuk mengurangkan, mengeluarkan jerawat mempunyai kesan yang lebih baik. Bukan itu sahaja, mengambil debunga pain juga mempunyai peranan rambut yang cerah.

Pollen pasir dapat lebih dari keindahan fungsi ini, jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, sila rujuk kami.

Lucy Lee

E-mel: xiansenran@163.com

WhatsApp: +8615091762980