Buah Buah Tropika Noni Buah

- Nov 24, 2016-

Noni adalah nama Morinda Citrifolia. Beribu-ribu tahun yang lalu, orang-orang yang tinggal di Pasifik Selatan menemui semak belukar kecil semak "Noni tree, buahnya kaya dengan sel somatik manusia komposisi, ada pengaruh kuat untuk akses, Untuk tumbuhan, karunia Tuhan Pokok-pokok buah-buahan dalam masyarakat tempatan dengan penjagaan kesihatan selama lebih dari dua ribu tahun sejarah. Buah nori terutama tumbuh di Kepulauan Pasifik Selatan, di kawasan tropika lain di dunia juga dapat ditemukan dalam varian, Pulau-pulau Indonesia, Vanuatu , Kepulauan Cook, Fiji dan Samoa di hemisfera selatan kaya dengan buah Noni, Kepulauan Hawaii di hemisfera utara, Filipina, Saipan, Australia, Thailand dan Kamboja di Asia Tenggara, dan Pulau Hainan, Pulau Xisha dan Pulau Taiwan di China. .

Seawal SM, orang-orang asli Kepulauan Pasifik mendapati bahawa buah Noni mempunyai kesan kesihatan semula jadi dan kesan perubatan, mereka menganggap noni sebagai dewa, sebagai hadiah Tuhan, sering kali penapaian buah Noni, dan kemudian Disaring sebagai minuman harian dan merawat penyakit ini. Walaupun pulau ini bukan peralatan perubatan moden, namun penduduk tempatan tidak ada tiga orang yang tinggi, tidak ada kanser, harapan hidupnya sangat panjang, rata-rata 82 tahun, yang mungkin berkaitan dengan buah noni.


Ekstrak buah Noni adalah antioksidan semula jadi yang selamat, dengan aktiviti antioksidan dan perlindungan fungsi sel miokardium, boleh mengawal selia metabolisme tenaga sel-sel miokard yang rosak, melambatkan proses kegagalan jantung.

SR pembekal organik serbuk extarct noni

Jika anda berminat dengan noni extarct, sila hubungi saya bila-bila masa.

Lucy Lee

E-mel: xiansenran@163.com

WhatsApp: +8615091762980