Apa yang Boleh Kita Lakukan Dengan Polyphenols Apple? Adakah Anda Tahu Bahawa Ia Dapat Menghentikan Nafas Buruk?

- Feb 22, 2017-

BAGAIMANA BANYAK ANDA TAHU TENTANG POLYPHENOL APPLE?

Polifenol epal adalah perkara biasa dalam epal dengan cincin benzena dan digabungkan dengan pelbagai bahan kimia hidroksil. Polyphenol epal terutamanya termasuk flavan-3-ol, flavonol, asid hidroksibenzoat, anthocyanin chloride dihydro dan lima kategori lain. Polyphenols epal purelight serbuk coklat kuning, rasa epal sedikit, sedikit rasa pahit, larut dalam air dan etanol.


Adakah anda tahu aplikasi polyphenols Apple?

Polyphenols epal boleh digunakan untuk makanan berfungsi

Sebagai polifenol epal dengan pencegahan tekanan darah tinggi, anti-tumor, anti-penuaan, anti-mutasi, anti-radiasi, anti-alahan, anti-karies, meningkatkan kekuatan otot dan fungsi penjagaan kesihatan lain, ia boleh digunakan untuk pembangunan dan pengeluaran makanan berfungsi untuk memenuhi keperluan makanan Orang-orang keperluan penjagaan kesihatan.


Polyphenols epal boleh digunakan untuk produk akuatik

Bau ikan terutamanya trimethylamine. Dalam ujian penyahbauan, trimethylamine dan polyphenol epal bercampur-campur dan jumlah trimethylamine yang tidak menentu ditentukan oleh kromatografi gas. Telah didapati bahawa dengan peningkatan kepekatan polifenol epal, trimethil yang tidak menentu Jumlah trimethylamine yang tidak menentu boleh dikurangkan sebanyak 50% apabila kandungan polifenol epal adalah 200 μg / mL.


Poliphenol epal boleh digunakan untuk mengunyah gusi

Halitosis disebabkan oleh pelbagai sebab, mengakibatkan komponen utama asap amino asid amino yang terbuat dari sulfur yang dihasilkan metil mercaptan. Dalam ujian penyahbauan, methionine mengandungi sulfur sebagai matriks, menambahkan bakteria mulut yang mengandungi air liur oral, 37 ℃ peranan dalam pengeluaran metaps mercaptan. Apabila penambahan polyphenol epal 300μg / mL, pengeluaran methyl mercaptan menurun sebanyak lebih daripada 50%, apabila jumlah 1200μg / mL, pengeluaran methyl mercaptan sepenuhnya dihalang. Dalam eksperimen badan manusia, dalam bentuk permen karet, mengunyah tanpa epal polyphenols koloid, mengunyah selepas mulut kandungan metil mercaptan segera mula meningkat; mengunyah dengan polyphenol epal 0.25% daripada gusi, selepas 30min Metilphenol mula meningkat; Kandungan polyphenol epal 0.5%, 60min selepas pengunyahan mula meningkat, maka polifenol epal mempunyai peranan yang baik dalam penindasan nafas berbau boleh digunakan untuk pengeluaran gula-gula getah.


JIKA ANDA INGIN MELAKUKAN LEBIH MENGENAI ARONIA MELANOCARPA

SILA HUBUNGI KAMI


Xi'an SR Bio-Engineering Co., Ltd


Nama: Lucy Lee

E-mel: xiansenran@163.com

Whatsapp: 0086-15091762980