Apa yang Anda Ketahui Mengenai Hazelnuts?

- Dec 07, 2016-

Adakah anda tahu berapa banyak faedah mengenai Hazelnuts?

Jika anda ingin tahu, sila baca artikel ini, maka anda akan mendapat jawapannya.

SR hazelnuts

Adakah anda tahu bahawa Hazelnuts boleh menghalang penyakit?

Hazelnuts sangat tinggi dalam tenaga dan dimuatkan dengan banyak nutrien yang memberi manfaat kesihatan yang penting untuk kesihatan yang optimum. Kacang 100 g membawa 628 kalori. Mereka kaya dengan asid lemak tak tepu mono seperti oleik serta asid lemak penting, asid linoleik yang membantu menurunkan LDL atau kolesterol jahat dan meningkatkan HDL atau kolesterol yang baik. Kajian penyelidikan menunjukkan bahawa diet Mediterranean yang berlimpah dalam asid lemak tak monounsaturated membantu mencegah penyakit arteri koronari, dan strok dengan memihak kepada profil lipid darah yang sihat.

Adakah anda tahu bahawa hazelnut boleh melawan kanser?

Kacang kaya dengan serat makanan, vitamin, dan mineral dan penuh dengan kesihatan yang mempromosikan bahan kimia phyto. Secara keseluruhan, mereka membantu melindungi daripada penyakit dan kanser.

Mengapa ia baik untuk wanita hamil makan hazelnut?

Hazel sangat kaya dengan folat, yang merupakan ciri unik untuk kacang-kacangan. Kacang 100 g segar membawa 113 μg; iaitu, kira-kira 28% mengesyorkan pengambilan vitamin ini setiap hari. Folat adalah vitamin B-kompleks penting yang membantu mencegah anemia megaloblastik, dan yang paling penting, kecacatan tiub neural pada bayi baru lahir. Berita baik untuk ibu mengandung!

Berapa banyak vitamin E dalam hazelnut?

Kacang hazel adalah sumber vitamin E yang sangat baik; mengandungi kira-kira 15 g setiap 100 g (menyediakan 100% RDA). Vitamin E adalah antioksidan larut lipid yang kuat yang diperlukan untuk mengekalkan integriti membran sel kulit dan kulit dengan melindunginya daripada radikal bebas oksigen berbahaya.

SR hazelnuts food

Mengapa alahan gandum boleh makan hazelnut bukan pasta?

Kacang-kacangan, seperti dalam badam, bebas daripada gluten, dan dengan itu, sumber makanan alternatif yang selamat yang boleh digunakan dalam penyediaan formula makanan tanpa gluten untuk pesakit-penyakit gluten sensitif, gandum alergi, dan penyakit seliak.

Apakah bahan-bahan keluarga vitamin B hazelnut?

Selain kaya dengan folat, mereka dibungkus dengan banyak kumpulan vitamin B yang kompleks seperti riboflavin, niacin, thiamin, asid pantothenic, dan pyridoxine (vitamin B-6).

Adakah anda tahu hazelnut kaya dengan mineral?

Mereka kaya dengan mineral seperti mangan, kalium, kalsium, tembaga, besi, magnesium, zink, dan selenium. Tembaga dan mangan adalah faktor penting untuk enzim antioksidan, superoxide dismutase. Besi membantu menghalang mikrocytik-anemia. Magnesium dan fosforus adalah komponen penting dalam metabolisme tulang.

Mengapa hazelnut baik untuk kulit?

Minyak hazelnut mempunyai aroma gila dan mempunyai sifat astringen yang sangat baik. Ia membantu mengekalkan kulit dengan baik dari kekeringan. Minyak itu juga telah digunakan dalam masakan, dan sebagai "pembawa atau minyak asas" dalam ubat-ubatan tradisional dalam terapi urut, aromaterapi, dalam industri farmaseutikal dan kosmetik.


SR bekalan berkualiti tinggi 100% Asli Hazelnuts serbuk ekstrak.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk kami, sila hubungi saya.

Lucy Lee

E-mel: xiansenran@163.com

WhatsApp; +8615091762980

Sepasang:tidak Seterusnya:tidak