Apakah Ekstrak Tiram?

- Dec 12, 2016-

Pernahkah anda mendengar mengenai ekstrak tiram sebelum ini? Adakah anda ingin tahu mengenai ekstrak tiram? Jika anda ingin mengetahui ekstrak tiram, sekarang saya akan bercakap dengan anda.

Ekstrak tiram sangat berguna bagi mana-mana individu yang cuba meningkatkan pengambilan nutrien penting. Ramai orang tidak mendapat cukup mineral dan vitamin dalam diet mereka, yang bermaksud badan tidak akan berfungsi dan sepatutnya.

Tambahan khusus ini juga boleh digunakan untuk kekurangan vitamin dan mineral tertentu. Kekurangan ini boleh menyebabkan pelbagai masalah kesihatan, yang boleh dicegah hanya dengan menambahkan ekstrak tiram ke pelan diet anda.

Adakah anda tahu manfaat ekstrak tiram?

oyster

Ekstrak tiram boleh Meningkatkan Tahap Testosteron

Ekstrak tiram adalah cara yang sangat baik dan semulajadi untuk membantu meningkatkan testosteron percuma anda kerana tahap zink yang tinggi ia terdiri daripada.

Zink adalah mineral yang banyak lelaki tidak mendapat cukup harian walaupun ia memainkan peranan penting dalam penciptaan testosteron dalam sistem anda.

Ekstrak tiram juga merupakan sumber vitamin D yang sangat kaya. Vitamin D adalah nutrien lain yang meningkatkan bilangan tidak mendapat cukup kerap kerana ia tidak biasanya dijumpai dalam makanan.

Vitamin D juga membantu badan anda membuat lebih banyak testosteron, jadi ia dapat membantu anda meningkatkan otot anda dan meningkatkan libido juga.

Ekstrak tiram boleh Meningkatkan Prestasi Seksual dan Libido

Tiram boleh membantu meningkatkan libido dan prestasi seksual, terutamanya pada lelaki. Zink yang ditemui dalam ekstrak tiram adalah luar biasa, ia terdiri daripada lebih seng setiap hidangan berbanding dengan makanan lain.

Zink telah dikaitkan dengan masalah seksual pada lelaki. Malah, disfungsi ereksi boleh menjadi tanda kekurangan zink.

Hasilnya, makan tiram boleh menyediakan lelaki dengan zink yang diperlukan untuk meningkatkan libido mereka dan melakukan dengan baik.

Ekstrak tiram boleh Meningkatkan Kekebalan

Jumlah zink yang tidak dapat ditandingi di tiram membawa beberapa kelebihan kesihatan, seperti pemulihan otot yang lebih cepat dan daya tahan yang lebih baik terhadap pelbagai jangkitan dan penyakit.

Sebagai elemen surih, zink juga penting untuk pertumbuhan dan perkembangan yang tepat bagi golongan dewasa muda di samping pemeliharaan proses tubuh untuk individu dari semua peringkat umur.

SR SUPPLY KUALITI TINGGI KUALITI TINGGI EXTRACT POWDER

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang produk kami, sila hubungi saya.

Lucy Lee

E-mel: xiansenran@163.com

Whatsapp: +8615091762980