Xinjiang pakar dari Peel Delima ekstrak bahan-bahan anti-bakteria anti-radang

- Sep 19, 2016-

CAS Barat (Fasa 3) pelan tindakan projek "ekstrak polyphenols dan dengan formulasi penyelidikan perindustrian," Tempahan lulus pemeriksaan, penyelidik Institut selepas lapan tahun, penyediaan tinggi kesucian Disamak dari peel Delima ekstrak bunga asid dan punicalagins, membangunkan satu siri produk anti-radang dan anti-bakteria ini.

 

Delima buah-buahan ciri-ciri Wilayah Xinjiang, keluasan tanaman Tahunan 50 mu, output mencapai 100,000 tan. Biasa orang Jianshui kulit buah Delima rawatan cirit-birit bakteria.

 

Selepas Xinjiang penyelidik menjalankan projek ini, Xinjiang perubatan kulit buah Delima estet yang dikaji secara sistematik, dan melalui kaedah saintifik bagi menentukan empat spesies (punicalagins, asid ellagic, asid gallic dan hutan Delima) telah anti-bakteria, anti-radang pelbagai kesan farmakologi sebatian berfenol, dan atas dasar ini, membangunkan satu siri produk anti-bakteria anti-radang, seperti rawatan faraj Penaykit kebudak tablet, gel , dan untuk radang mulut bilas, pada masa ini, tablet kebudak dan gel siap Wilayah autonomi Biro seliaan kualiti dan Kesihatan serantau perancangan Suruhanjaya Syarikat standard untuk rekod.